főoldal » JOGI NYILATKOZAT

JOGI ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A www.himalayaherbals.hu (a továbbiakban "Weboldal") tulajdonosa és üzemeltetője a Creative World Kft. ( továbbiakban "Szolgáltató" ). A Honlap elsődleges célja a felhasználók részére hasznos és aktuális információk átadása.
A Weboldal használata során Ön a mindenkor hatályos felhasználási feltételeket (továbbiakban "Felhasználási Feltételek") elfogadja. A Creative World Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a Felhasználási Feltételeket időről-időre megváltoztassa.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Szerzői jogok, védjegyek és egyéb oltalmi jogok

A Honlapon megjelenő valamennyi tartalom, beleértve a szövegeket, képeket, grafikai megoldásokat, audio- és videofájlokat ( továbbiakban "Tartalom" ) a Szolgáltató szellemi tulajdonát képezi. A honlap Tartalmának felhasználása semmilyen módon nem sértheti a szerzői és egyéb tulajdonosi jogokat. A jogvédett tartalom engedély nélkül kizárólag csak magáncélra használható fel. Tilos a Szolgáltató tulajdonában lévő Tartalmat reklám-, kereskedelmi vagy más egyéb céllal felhasználni. A szöveges rész kivételével a honlap Tartalmának bármilyen módon történő szerkesztése vagy feldolgozása a Szolgáltató erre vonatkozó előzetes és kifejezett írásos engedélye alapján kerülhet sor. A Szolgáltatótól engedély a következő email címen kérhető: info@himalayaherbals.hu.
Tilos a Himalaya Drug Company által bejegyzett védjegyek és logók jogosulatlanul való felhasználása és azokkal történő bármilyen visszaélés. Ellenkező esetben a szerzői jogok, ill. egyéb szellemi tulajdonjogok megsértése miatt Szolgáltató polgári jogi és/vagy büntetőjogi eljárást kezdeményezhet.

Felelősség-kizárás

A Creative World Kft pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért a Creative World Kft. nem vállal felelősséget.

A Weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a Weboldalon hozzáférhető tartalom megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Creative Word Kft. nem felel.