Kávétól, teától elszíneződött fogak?

Bemutatkozik a Himalaya Stain-Away fogkrém

Hogyan lesznek fehérek fogaid? A Stain-Away fogkrém a papaja és az ananász két olyan enzimét tartalmazza, melyek természetesen oldják a fogzománcra lerakodott lepedéket és szennyeződéseket.

 

Speciális fejlesztésének köszönhetően hatékonyan tünteti el a kávé és tea fogyasztás okozta foltokat, így már 4 héten belül fogaid kémiai fehérítő használata nélkül is 3 árnyalattal fehérebbek lehetnek.

 

Dohányosoknak és vörösbort fogyasztóknak szintén meleg szívvel ajánljuk.

Ismerd meg a Gum Expert fogkrémeket

Stain-Away

Folteltávolító fehérítő fogkrém

Speciális fejlesztésének köszönhetően fogaid már 4 héten belül, kémiai fehérítő használata nélkül is 3 árnyalattal fehérebbek lehetnek.

Active White

Fehérítő frissítő fogkrém gél

Az Active White fogkrém egyesíti az enzim technológián

alapuló fehérítés és a hosszan tartó frissítő leheletet

biztosító mentolos gél-állagú fogkrémek minden előnyét.

Complete Care

Fogínyvédő gyógynövényes fogkrém

A Himalaya Herbals továbbfejlesztett természetes ínyfeszesítő rendszerével készült, teljes körű védelmet nyújtó fogkrém. 

Sparkly White

Fehérítő fogínyvédő fogkrém

Növényi enzimtechnológián alapuló egyedi gyógynövényes, formula, mely kémiai fehérítő használata nélkül adja vissza a fogak természetes fehérségét, már 2 héten belül!

Sensi-Relief

Fogínyvédő fogkrém fogérzékenység ellen

Fejlett növényi védelmi technológián alapuló gyógynövényes, fluoridmentes formula, mely segít gyorsan és tartósan megszüntetni fogaid érzékenységét.

Mint Fresh

Frissítő mentás fogínyvédő fogkrém

Frissítő hatású gyógynövény összetevői egyszerre biztosítják számodra a hosszan tartó friss leheletet és az egészséges fogínyt. Fluoridmentes gél-állagú fogkrém.

Hasznos tippek a fogelszíneződés elkerüléséhez

 

Ugye te is folyton arra törekszel, hogy minél fehérebbek legyenek a fogaid, hiszen egy sárgás árnyalatú mosoly cseppet sem vonz. Talán nem árulunk el nagy titkot, hogy az elszíneződésről, foltokról sokszor az ételek és italok tehetnek (és persze egyéb káros szenvedélyek is).

 

Persze, amikor megiszod a kedvenc üdítő italodat nem azon gondolkodsz, hogy mennyire lesznek tőle sárgák a fogaid, viszont ha igazán fehér ragyogásra vágysz, akkor bizony néhány dologra oda kell figyelned!

 

Lássuk először is a leginkább fogszínező italokat:

 

 • kávé
 • tea
 • vörösbor
 • kóla
 • narancslé
 • energiaital

 

És az ételeknél is érdemes odafigyelni, ezekre:

 

 • szószok
 • bogyós gyümölcsök
 • kemény cukorkák, csokoládé, nyalóka
 • cékla (pedig annyira finom, igaz?:))
 • balzsamecet

 

+1 dohányzás

 

Tudjuk, nehéz lemondani egy-egy kedvenc ételről vagy italról (vagy akár a cigarettáról), hiszen ezek ugyanúgy függőséget okoznak, de ha valóban vakítóan fehér fogakra vágyunk, akkor bizony fel kell készülnünk ellenük.

 

Mindenképpen ajánlatos olyan fehérítő fogkrémet választani, ami speciálisan az adott problémára, pl. a foltos fogakra van kifejlesztve, mint pl. a Himalaya Stain Away, vagy a ragyogó fogak őrzői a Sparkly White fogfehérítő fogkrém, és az Active White fogfehérítő gél.

 

És persze ne feledd a legfontosabbat: a tökéletes fehérséghez módjával a fenti fogszínezőkkel!

Copyright Himalaya Herbals Magyarország 2018.