főoldal »  Általános Szerződési Feltételekhez

Használati feltételek

Köszönjük, hogy felkereste a "The Himalaya Drug Company Ltd" weboldalt (a "Webhely"). Azt szeretnénk, hogy minden látogató a webhelyen ("Ön") legyen biztonságos, kellemes látogatás, ezért létrehoztuk a következő feltételeket, hogy mi (mi és te) tudjuk, mit várhatunk el egymástól. A Honlap használatával Ön vállalja, hogy az itt leírt feltételek köti meg. Lehetové tehetünk változtatásokat a Honlapon, a jelen Felhasználási Feltételekben, illetve a Honlap használatával kapcsolatos szabályzatokon és feltételeken. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a webhelyet és ezeket a kifejezéseket minden frissítéshez vagy módosításhoz. A weboldal folyamatos hozzáférése vagy használata a változások elfogadásának minősül, és ezeknek a szabványoknak az értelme a változtatások bejelentésére.

A VÁLLALKOZÁS

Az Ön magatartása, amely saját belátása szerint korlátozza vagy gátolja bármely más felhasználót a Webhely használatával vagy használatával, nem engedélyezett. Ön elfogadja, hogy a Honlapot csak törvényes célokra használja fel. Tilos a weboldalon keresztül bármilyen jogellenes, ártalmas, fenyegető, visszaélő, zaklató, rágalmazó, vulgáris, obszcén, szexuálisan kifejezett, gyalázatos, gyűlölködő, csaló, faji, etnikai vagy egyéb módon kifogásolható anyagot feltüntetni, de nem kizárólagosan olyan anyagokat, amelyek bűncselekményt jelentő magatartást tanúsítanak, polgári felelősséget keletkeztetnek, vagy más módon sértik az alkalmazandó helyi, állami, nemzeti vagy nemzetközi jogszabályokat.

Ön vállalja, hogy nem kereskedelmi célból másolja, másolja, másolja, eladja, viszonteladja vagy kihasználja, a Honlap bármely részét, a Honlap használatát vagy a Honlap elérését. Elfogadja, hogy a Webhelyhez való hozzáféréstől eltérő módon nem fér hozzá a Webhelyhez, kivéve azt a felületet, amelyet a weboldal eléréséhez használ.

SZERZŐI JOG

Minden weboldal tervezés, szöveg, grafika, kiválasztása és elrendezése, valamint minden szoftver Copyright 2018, "The Himalaya Drug Company Ltd". MINDEN JOG FENNTARTVA. Engedélyt adunk, hogy elektronikus úton másoljuk és nyomtassuk a weboldal nyomtatott példányait kizárólag a "The Himalaya Drug Company Ltd" vagy a weboldal vásárlási forrásként történő felhasználásával. Bármely más anyag felhasználása ezen a webhelyen; beleértve a reprodukciót a fentiektől eltérő célokra, módosítása, terjesztése vagy újrakiadása; a "The Himalaya Drug Company Ltd" előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos. A "The Himalaya Drug Company Ltd" által bemutatott összes anyag és információ. kizárólag oktatási célokra használható. A termékekről szóló nyilatkozatokat az Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma vagy az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala nem értékelte. Nem szándékoznak bármilyen állapotot vagy betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy megelőzni. Kérjük, forduljon a saját orvosához vagy az egészségügyi szakemberhez a "The Himalaya Drug Company Ltd" javaslatokkal és javaslatokkal kapcsolatban.

VÉDJEGY

Himalayaherbals.hu, Himalayaherbals.hu A könyvek, képek és szövegek, valamint az összes oldalfejléc, egyedi grafika és gombikon a "The Himalaya Drug Company Ltd" szolgáltatási védjegyei, védjegyei és / vagy kereskedelmi ruhája. A Himalaya logó és az összes terméknév, logó és minden más védjegy, terméknév és cégnév vagy logó a Himalaya Global Holdings tulajdonát képezi.

SITE TARTALOM

Ön tudomásul veszi, hogy a Honlap a szerzői jogokkal, védjegyekkel vagy más tulajdonjogokkal védett információkat, adatokat, szoftvereket, fényképeket, grafikákat, videókat, szöveget, képeket, betűtípusokat, hangokat és egyéb anyagokat (együttesen "Tartalom") tartalmaz ezek a jogok érvényesek és védettek minden formában, médiában és technológiában, amely jelenleg vagy a továbbiakban kifejlesztett. Az összes tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, mint az U.K. és a nemzetközi szerzői jogi törvények szerinti kollektív munkák, és tulajdonunk a szerzői jog a tartalom kiválasztásában, koordinálásában, elrendezésében és javításában. Ön nem módosíthatja, eltávolíthatja, törölheti, bővítheti, hozzáadhatja, közzéteszheti, továbbíthatja, nem vehet részt az átruházásból vagy értékesítésből, nem hozhat létre származékos művet, vagy bármi módon kizárhatja a tartalom bármely részét sem részben vagy egészben. Ha nem jelenik meg konkrét korlátozás, akkor a Tartalom bizonyos részeit másolhatja, feltéve, hogy a másolatok csak személyes, információs és nem kereskedelmi célú felhasználásra készültek, és hogy a Tartalmat semmilyen módon nem módosítja vagy módosítja, és tartsa fenn a Tartalomban szereplő összes értesítést, például minden szerzői jogi figyelmeztetést, védjegy legendait vagy egyéb tulajdonjogi megjegyzést. Az előző mondatban foglaltak kivételével, vagy az Egyesült Királyság és a nemzetközi szerzői jogi törvények szerinti tisztességes felhasználási jogosultság által megengedett módon, nem szabad feltölteni, közzétenni, terjeszteni vagy terjeszteni semmilyen módon Szerzői jogi vagy más tulajdonjog által védett tartalom engedély nélkül a szerzői vagy más tulajdonjog tulajdonosa. A fentiek mellett a szoftver tartalmának használatát az ilyen szoftvert kísérő szoftverlicencszerződés szabályozza, ha van ilyen.

FELELŐSSÉGKIZÁRÁSOK

ÖN KIFEJEZETTEN MEGÁLLAPÍTJA, HOGY A WEBOLDAL HASZNÁLATA AZ ÖN VESZÉLYES KOCKÁZATA. Sem mi, sem pedig TÁRSVÁLLALATAI, sem bármely TISZTSÉGVISELŐI, IGAZGATÓI, VAGY ALKALMAZOTTAI, ÜGYNÖKEI, harmadik fél tartalomszolgáltatók ( "szolgáltatók"), a kereskedők ( "kereskedők"), SZPONZOROK ( "Szponzorok"), LICENCADÓI ( "LICENCADÓI" ), VAGY HASONLÓ (A "Associates"), szavatolja, hogy a telek lesz ZAVARTALAN VAGY HIBAMENTES; Sem olyan SEMMILYEN garanciát az eredményeket, amelyek alkalmazásával nyert AZ OLDAL VAGY, hogy a pontosság, a megbízhatóság, és aktualitását semmilyen információ, tartalom, szolgáltatás, vagy áruinak keresztül nyújtott az oldalon.

A telek BOCSÁTÁSA "AHOGY VAN", "AHOGY ELÉRHETŐ" alapon MI SPECIFIKUSAN VISSZAUTASÍTUNK GARANCIÁT, BÁRMILYEN KÖZVETLEN BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG A GARANCIÁT CÍM vagy beleértett garanciát a ELADHATÓSÁGRA VAGY EGY ADOTT CÉLRA. SZÓBELI TANÁCS VAGY ÍRÁSBELI által megadott információ US NOR partnerünknél, sem bármely VEZETŐI, alkalmazottai,, kereskedők, szponzorok, LICENCIAADÓI, vagy hasonló, KELL GARANCIÁNAK.

A webhelyen található összes információ, beleértve az orvosi és egészségügyi feltételekre, termékekre és kezelésekre vonatkozó információkat, csak tájékoztató jellegű. Gyakran összefoglaló vagy összesített formában jelenik meg. Ez nem azt jelenti, hogy helyettesíti a tanácsokat a saját orvos vagy más egészségügyi szakemberek, illetve minden olyan információt tartalmazott, vagy bármilyen termék csomagolásán vagy a címkéken. Ne használj található információk a helyszínen diagnosztizálására egészségügyi problémája vagy felírni egy gyógyszert. FIGYELMESEN OLVASSA EL A TERMÉKEK GYÁRTÓINAK, VAGY A TERMÉK CSOMAGOLÁSÁBÓL ÉS A CÍMKÉPEKRŐL SZOLGÁLTATOTT INFORMÁCIÓKAT, AMELYEKET A TERMÉKEN KÉSZÜLT TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT. MINDENKÉNT MINDENKÉNT KÉSZÜL AZ ÖN FIZIKAI ÉS ORVOSI TANÁCSADÓKAT. A DIÁK-KIEGÉSZÍTŐKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS KIJELENTKEZÉSEK NEM ÉRTÉKELTETTEK AZ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTER, ILLETVE AZ USA ÉLELMISZER- ÉS VÉDELMI ADMINISZTRÁCIÓJÁBÓL, ÉS NEM SZÁNDÉKAK A DIAGNÓZIS, KEZELÉS, KIKAPCSOLÁS, VAGY BETEGSÉG MEGELŐZÉSÉRE.

Ezenkívül kifejezetten elhárítunk minden olyan felelősséget a webhelyekhez vagy webhelyektől a nem társult harmadik felektől származó webhelyeken található információk pontosságáért, tartalmáért vagy elérhetőségéért. Bátran bátorítjuk az Internetet böngészve, bárki más szolgáltatása segítségével. Mivel egyes webhelyek automatizált keresési eredményeket használnak, vagy más módon linkelnek olyan webhelyekre, amelyek olyan információkat tartalmaznak, amelyek nem megfelelőek vagy sértőek, ezért nem tehetünk felelősséget a harmadik fél webhelyein található adatok pontosságáért, szerzői jogi megfeleléséért, jogszerűségéért vagy tisztességért. ezennel visszavonhatatlanul lemond a velünk szemben felmerülő követelésekre az ilyen helyszínek tekintetében.

KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT VAGYUNK VAGY MÁS érintett fél létrehozásában, vagy terjeszti a SITE NEM FELELŐS SEMMILYEN KÖZVETLEN, VÉLETLEN, KÜLÖNLEGES VAGY KÖVETKEZMÉNYES ELMARADT PROFIT, jó lesz, USE, ADAT VAGY MÁS IMMATERIÁLIS VESZTESÉGEK ( Még ha van ÉRTESÜLTEK AZ ILYEN KÁR) amely (i) AZ használatából vagy nem használja az oldalt, (ii) annak bekerülési CSEREÁRUK SZOLGÁLTATÁSOKNAK ÁRU, adatot, információt, VÁSÁROLT VAGY NYILVÁNOS, VAGY ÜZENETEK VAGY VAGY SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÜZENETEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK; (iii) AZ ÁTMENETEK VAGY AZ ADATOK JOGOSULOTT HOZZÁFÉRÉSE, VÁLTOZTATÁSA; (iv) BÁRMELY HARMADIK FÉL A NYILVÁNOSSÁGRA VONATKOZÓAN; VAGY (v) A SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ BÁRMELY MÁS HASONLÓ SZEMÉLY. Ön ezennel tudomásul veszi, hogy e bekezdést kell alkalmazni minden TARTALOM, ÁRU, és szolgáltatások AZ OLDALON. MIVEL NÉHÁNY ÁLLAM NEM kizárását vagy KORLÁTOLT FELELŐSSÉG KÖVETKEZMÉNYES VAGY VÉLETLEN KÁR, az ilyen államokban kötelezettség csak MEGENGEDETT MÉRTÉKBEN törvény. Ön vállalja, hogy kártalanítja és nekünk, és mi a gyártók, leányvállalatait, igazgatóit, ügynökök, \ vagy más partnerek és alkalmazottak, ártalmatlan bármilyen igényt vagy követelést, beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat is, amelyeket egy harmadik fél miatt vagy fakadó kivéve tartalom feladásával, postai úton, vagy továbbítja a weboldalon keresztül, a használata a honlap, a kapcsolat oldalon, a megsérti a Felhasználási feltételeket, vagy az megsérti mások jogainak.

JOGOK

Kiválaszthatjuk, hogy elektronikusan figyelemmel kísérjük a webhely területét, és bármi olyan tartalmat, nyilvántartást vagy elektronikus hírközlést közzé tehetünk, amely

  • bármely törvény, szabályozás vagy kormányzati kérés teljesítésére szolgál;
  • ha az ilyen közzététel szükséges vagy helyénvaló a Honlap üzemeltetéséhez; vagy
  • védeni jogaikat vagy tulajdonunkat, vagy a felhasználók, a szponzorok, a szolgáltatók, a licenszek vagy a kereskedők jogait. Nem vagyunk felelősek az ilyen tartalmak szűrésére, rendezésére, szerkesztésére vagy ellenőrzésére. Ha értesítést kap az állítólagosan jogsértő, rágalmazó, káros, jogellenes vagy sértő tartalmakról, akkor kivizsgálhatjuk az állítást, és saját belátása szerint meghatározhatjuk, hogy eltávolítjuk vagy kérjük az ilyen tartalmak eltávolítását a webhelyről.

Felmondhatjuk a hozzáférést, vagy felfüggeszthetjük a Honlap egészének vagy egy részének elérhetőségét előzetes figyelmeztetés nélkül olyan magatartásért, amelyet saját belátása szerint úgy vélünk, hogy sérti az alkalmazandó jogot, vagy más felhasználó érdekeit károsítja, harmadik fél Szolgáltatója, kereskedője, szponzora, licencszolgáltatója, szolgáltatója vagy mi.

Mivel az ügyfélszolgálat kiemelkedő fontosságú üzletünk számára, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy megtagadjuk a termékek értékesítését, ha úgy tűnik számunkra, hogy termékeket kíván eladni. Ezenkívül fenntartjuk a jogot arra, hogy az ügyfelek által vásárolt cikkek mennyiségét korlátozzák.

HARMADIK SZEMÉLYRE VONATKOZÓ LINKEK

Időnként elérhetővé tehetjük a harmadik fél webhelyére mutató linket. Ezek a linkek lehetővé teszik, hogy elhagyja az oldalt. A linkelt oldalak nem tartoznak irányításunk alá, és nem vagyunk felelősek a kapcsolódó webhely tartalmáért vagy a linkelt webhelyen található bármely linkért, illetve az ilyen webhelyek módosításához vagy frissítéséhez. Nem vállalunk felelősséget a webes közvetítésért vagy bármely más, bármely kapcsolódó webhelyről érkező továbbításért. Csak az Ön kényelmét szolgálja Önnek a linkeket. Nem támogatjuk a webhelyet, annak használatát vagy tartalmát.

BEKÜLDÖTT

Örömmel halljuk ügyfeleinket, és üdvözlik a termékünkkel kapcsolatos észrevételeit, beleértve a webhelyet is. Kérjük, hogy a szolgáltatásainkkal és termékeivel kapcsolatos megjegyzéseidben konkrétak legyenek. Ha észrevételeket, javaslatokat, ötleteket, anyagokat, megjegyzéseket, rajzokat, fogalmakat vagy egyéb információkat (együttesen "Beadványok") küldenél nekünk, akkor a beadványokat úgy kell tekinteni, és azok a tulajdonunk marad. A benyújtott anyagok egyike sem áll fenn semmiféle megbízhatósági kötelezettséggel a mi részünkre, és nem vállalunk felelősséget bármely beadvány felhasználásáért vagy közzétételéért. Az előbbiek korlátozása nélkül Ön egyetért azzal, hogy kizárólagosan birtokoljuk magunkat, és ezzel kompenzáció vagy további kötelezettség nélkül hozzárendelünk számunkra minden ismert és későbbi, mindenfajta és természetű anyaghoz kapcsolódó jogot az Univerzumban, és jogosultak lesznek a beadványok korlátlan használatára bármilyen célra, kereskedelmi vagy egyéb módon, kártérítés nélkül a beadványok szolgáltatójához, ideértve a Honlapon vagy máshol való közzététel jogát, valamint a benyújtás használatát, ideértve az itt szereplő javaslatokat, ötleteket stb.

ALKALMAZANDÓ JOG

A webhelyet az irodáinkból különböző helyeken irányítjuk az egész világon. Nem teszünk semmiféle nyilatkozatot arról, hogy a Tartalom a webhelyen megfelelő vagy elérhető bármely adott helyen, és tilos azokhoz a területekről, ahol tartalom illegális. Azok, akik úgy döntenek, hogy hozzáférnek a Honlapon, ezt saját kezdeményezésükre hajtják végre, és felelősek az alkalmazandó helyi törvények betartásáért. A Honlapra, a Honlapon vagy a Tartalomon keresztül nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó minden igényt a Magyar Állam belső törvényei szabályozzák, figyelmen kívül hagyva a törvényi rendelkezéseket.

FELMONDÁS

Ezek a feltételek mindaddig hatályosak, amíg egyik fél sem véget vet. Ha Ön többé nem rendelkezik a Felhasználási feltételek hatálya alá, akkor Önnek meg kell szüntetnie a Honlap használatát. Az alkalmazandó jog függvényében fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátása szerint felfüggeszti vagy megtagadja a Honlap minden részéhez vagy bármely részéhez való hozzáférését értesítés nélkül vagy anélkül. Ön elfogadja, hogy a weboldalhoz való hozzáférése bármilyen előzetes értesítés nélkül végrehajtható, és tudomásul veszi és elfogadja, hogy azonnal eltávolíthatjuk vagy törölhetjük a fiókját, valamint az összes kapcsolódó információt és fájlt a fiókjában, és megakadályozhat bármilyen további hozzáférést az ilyen fájlokhoz vagy a Webhely. Továbbá Ön egyetért azzal, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk Öntől vagy harmadik féltől a weboldalhoz való hozzáférése megszüntetéséért.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Ezek a Felhasználási Feltételek alkotják a teljes megállapodást köztünk (Ön és mi), és szabályozzuk a Honlap használatát. Lehet, hogy további feltételek és feltételek vonatkoznak, amelyek akkor alkalmazhatók, ha társult szolgáltatásokat, harmadik féltől származó tartalmakat vagy harmadik féltől származó szoftvereket használ. A Felhasználási Feltételek érvényesítésének vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jog vagy rendelkezés lemondását. Ha az illetékes joghatósággal rendelkező bíróság megállapítja, hogy a Felhasználási Feltételek bármelyik rendelkezését érvénytelennek találják, a felek mindazonáltal egyetértenek abban, hogy a bíróságnak törekednie kell arra, hogy a felek szándékait a rendelkezésben és a Feltételek más rendelkezéseiben a felhasználás teljes mértékben érvényesül. Ön elfogadja, hogy bármilyen ellentétes jogszabály vagy törvény ellenére a Webhely vagy az Általános Szerződési Feltételek használatából eredő vagy ahhoz kapcsolódó bármely követelést vagy keresetindítást az azt követő egy éven belül be kell nyújtani. örökre elakadt.
Az Általános Szerződési Feltételekben szereplő címek csak kényelmesen használhatók, és nem rendelkeznek jogi vagy szerződéses hatással.

SZERZŐI JOGRENDSZEREK

Tiszteletben tartjuk mások szellemi tulajdonát, és kérjük a felhasználókat, hogy ugyanezt tegyék meg. Ha úgy gondolja, hogy a munkáját a szerzői jog megsértése miatt a Webhelyen másolták és elérhetővé tették, akkor értesíthet bennünket, ha a szerzői jogi képviselőnket a következő információkkal látja el:

  • a szerzői jogi érdekeltség nevében eljáró személy elektronikus vagy fizikai aláírása;
  • a szerzői jog által védett művek leírása megsértése, beleértve a szerzői jog által védett mű létezésének helyét, illetve a szerzői jog által védett mű másolatát (pl. Weboldal címe);
  • azon a webhelyen található URL vagy más meghatározott hely azonosítása, ahol az Ön által hivatkozott anyag megsérti az anyagot;
  • az Ön címe, telefonszáma és e-mail címe;
  • Ön nyilatkozata, hogy jóhiszeműen hiszi, hogy a vitatott felhasználást nem engedélyezi a szerzői jog tulajdonosa, ügynöke vagy a törvény;
  • az Ön nyilatkozata hamis tanúvallomással tett nyilatkozatában, hogy a közleményben szereplő információk pontosak, és hogy Ön a szerzői jog tulajdonosának vagy a szerzői jog tulajdonosának a felhatalmazása.
A webhelyen található szerzői joggal kapcsolatos jogsértésekre vonatkozó észrevételek elküldése:
Írj nekünk:
The Himalaya Drug Company Ltd,
Elizabetes str. 11-10,
Riga,
LV-1010,
LATVIA.

Emailben: support@himalayadirect.com